ferm living

Ferm living

Rico boucle

De Ferm Living Rico Bouclé fauteuil is als een zachte wolk waar je op kan neerploffen en wegdromen. De fauteuil heeft mooie ronde lijnen. Daarmee ziet hij er uitnodigend uit. Deze stoel is verkrijgbaar in drie toegankelijke kleuren: wit, zandkleurig en donkergrijs. De Rico Bouclé fauteuil van Ferm Living zal iedere huiskamer opfleuren met gezelligheid.

Bau Balcony plantenbak

De Bau Balcony plantenbak brengt de nieuwe groene trend naar jouw balkon. Het maakt helemaal niet uit dat je geen grote tuin hebt, ook jouw piepkleine balkon wordt omgetoverd tot een hippe urban jungle met de Ferm Living Bau Balcony plantenbak.

Arum lamp

De Ferm Living Arum heeft zijn naam te danken aan zijn mooie lampenkap. Arum is namelijk Deens voor aronskelk, een plant die bekend staat om zijn opvallende bladeren. De golvende vorm hiervan zie je terug in de fraaie kap van de tafellamp.

Trace mand

In welke kamer je hem ook neerzet: de Trace mand zorgt ervoor dat de ruimte er netter en strakker uitziet. In de badkamer kan hij als kleine wasmand dienen en rekent hij af met rondslingerende sokken, in de woonkamer is het een verzamelplek voor tijdschriften of gebruik je hem als opslagplek voor speelgoed.

De Trace mand van Ferm Living is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft leren handvatten. De mand heeft een hoogte van 40 centimeter en een breedte van 35 centimeter. De Trace mand is ook verkrijgbaar in twee andere formaten, de verschillende manden kan je ook goed onderling combineren.

Six Sense Ieper Ferm Living trace mand
Six Sense Ieper Ferm Living trace mand
Six Sense Ieper Ferm Living plantbox
Six Sense Ieper Ferm Living plantbox

Plant Box plantenbak

Jouw plantjes zitten er voortaan eersteklas bij in de Plant Box plantenbak van Ferm Living. Deze elegante en tijdloze bak hoeft echter niet alleen voor planten gebruikt te worden, je kunt er ook boeken of rondslingerend speelgoed in opbergen. Of gebruik de Plant Box als een roomdivider om kleinere, intiemere hoekjes in een grote kamer te creëren.

De Plant Box plantenbak van Ferm Living is verkrijgbaar in vier kleuren: in het zwart, grijs, oker (neigend naar roestbruin) of blauw. De breedte van dit object is 60 centimeter, de diepte is 25 centimeter en de hoogte is 65 centimeter. De box is gemaakt van metaal met een poedercoat en af te nemen met een vochtige doek.

Organic Handdoek

De dikke en zachte Organic handdoek 50x100 van Ferm Living zorgen ervoor dat je je in je eigen badkamer in een luxe spa waant. De handdoek is niet alleen gemaakt van het zachtste katoen, hij is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren.

De Organic handdoek 50x100 van Ferm Living heeft een lengte van 100 centimeter en een breedte van 50 centimeter. De handdoek is gemaakt van 100% zacht, organisch katoen. Je kunt voor de Organic handdoek kiezen uit de volgende kleuren: White, Rose, Rust, Dark Blue, Light Grey, Dark Grey en Dusty Blue.

Meer producten?