Greensleep

Greensleep

Het slaapsysteem
op maat van je lichaam

Je hebt dus een bed nodig dat enerzijds je diepe slaap zo weinig mogelijk verstoort en anderzijds je rug ergonomisch perfect ondersteunt. Aangezien we allemaal een verschillende lichaamsbouw en dominante lighouding hebben, is het onmogelijk om 1 matras te maken die voor iedereen even goed is.

Je lichaam heeft raakvlak en ondersteuning nodig die aangepast zijn aan de noden van jouw lichaam, een matras op maat dus. Dat is mogelijk met het systeem van Green Sleep. Door verschillende samenstellingen van hardheden (soft, medium, firm) te combineren, zowel in de hoogte als de lengte van de matras, is het mogelijk om ieder lichaam op een perfecte manier te ondersteunen.

Het ideale bed geeft dus een perfecte lineaire en laterale ondersteuning.

greensleep_094

Matrassen

De matras is het belangrijkste onderdeel van je slaapsysteem. Bij Green Sleep wordt iedere matras gepersonaliseerd.

De samenstelling van de matras hangt af van je lichaam en je dominant lighouding. Meer over het slaapsysteem lees je hier. Green Sleep biedt een aantal verschillende matrassoorten aan.

Ergo Hevea A.S. 13-18-23-28

De Ergo Hevea A.S. is een matraskern van 10, 15, 20, of 25 cm dik met daarrond een heerlijke hoes (van 3 cm) om op te slapen. Met Ortho-versie voor het ultieme ergonomische comfort.

Hevea Vintage 18-23-28

De Hevea Vintage is een matraskern van 15, 20, of 25 cm dik met daarrond een heel aangename hoes (van 3 cm) met een winter- en een zomerkant.

Cotton 10-15-20

Matras met buitenhoes in sandwich cotton, ideaal voor een verwarmde kamer of in de lente- of zomerperiode. Verkrijgbaar met matraskernen van 10,15 of 20 cm.

quattroflex_clips

Lattenbodems

De lattenbodem zorgt voor extra ondersteuning van het lichaam en voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht.

Afhankelijk van de lichaamsbouw en het gewicht is het zinvol om verschillende hardheidszones in te stellen. Bovendien kan het belangrijk zijn om voor meer speling te zorgen aan de schouderzone. Een verstelbaar voeteneinde is een optie voor wie ontspannen willen liggen of de benen hoog moeten houden omwille van medische redenen, zoals bijvoorbeeld rugproblemen.

Hoofdkussens

Over hoofdkussens wordt veel gezegd en geschreven. Een hoofdkussen is een deel van een slaapsysteem waarbij de matras veruit het belangrijkste onderdeel is. Het hoofdkussen dient om extra steun en comfort te geven.

Green Sleep werkt vaak met losse vulling in de hoofdkussens zodat iedereen de dikte van het kussen kan aanpassen aan zijn persoonlijke behoefte.

Six Sense-SLAPEN-36
dekbed_greensleep

Dekbedden

Wil je een nieuw dekbed kopen? Green Sleep bied je een uitzonderlijk gamma aan natuurlijke - én dus gezonde - dekbedden voor alle seizoenen...

Bedtextiel


Bedtextiel maakt het bed af. Bij Green Sleep is slapen op biologisch geteeld katoen geen luxe, het is een bewuste keuze.

Naast minder kans op allergieën biedt eco katoen ook een heerlijk comfortabel gevoel. Je wint dus twee keer...

bedtextiel

Meer informatie?

Kom langs in onze winkel en wij zoeken graag samen met u naar het beste slaapcomfort!